Üzleti megoldásokat nyújtunk

Ingatlan tanácsadás
Üzleti restrukturálási szolgáltatások
Projekt validálás és befektető közvetítés

RÓLUNK

Elfogadjuk, hogy az ügyfelünk a saját területének szakértője. A mi feladatunk, hogy az aktuális üzleti elakadás megoldásához alternatívákat mutassunk. Ehhez a problémától függően különböző kompetencia területekről biztosítunk szakértőket, akik valós piaci tapasztalattal rendelkeznek. Hiszünk a csapatmunkában, a szinergiák erejében.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Ingatlan
tanácsadás

Szakértőink és kapcsolati tőkénk révén megtaláljuk ügyfeleink üzleti céljainak leginkább megfelelő ingatlanokat, zöld- vagy barna mezős beruházási lehetőséget. Menedzseljük a szerződéses folyamatokat, műszaki és üzleti tartalmú dokumentációk elkészítésében tanácsadói szerepkörben veszünk részt.

Projekt validálás
és befektető közvetítés

Egy ötlet megvalósíthatósága és finanszírohatósága érdekében, már a tervezési fázisban fel kell tárni a csapdákat, és ki kell szűrni a befektetők számára kiemelten érzékeny pontokat. Csapatunk regionális és észak-amerikai kockázati tőke tapasztalattal és kapcsolati hálóval rendelkezik. Validálás után fel tudjuk terjeszteni a megfelelő fórumok felé az ötletet, majd pozitív visszajelzés után követjük és támogatjuk a finanszírozáshoz vezető utat.

Üzletfejlesztés
 

A változó üzleti körülmények folyamatosan megújuló üzleti stratégiát igényelnek. Minden vállalat feladata, hogy ezeket a kockázati tényezőket szem előtt tartsa, és a felmerülő kihívásokat idejekorán kezelni tudja. Ehhez szaktudás és tapasztalat kell, rendszerszintű gondolkodásmód, hatékonyság- és eredményközpontú hozzáállás. Belső komptenciáink, és szakértőink segítségével a piac által támasztott elvárásokhoz igazíthatja vállalatát.

Kommunikáció
 

A kommunikáció nem csak pusztán információ közlés, hanem hatásgyakorlás. Stratégiai szemlélettel, költséghatékony módszertannal dolgozunk. Ügyfélre, feladatra, célcsoportra szabott komplex megoldásokat nyújtunk, amelyeket egy stratégia mentén valósítunk meg. Ezen belül a szervezeten belüli kommunikáció a kiemelt szakterületünk.

PARTNEREINK

portfolio img 1
portfolio img 2
portfolio img 3
portfolio img 4
portfolio img 3
portfolio img 4
portfolio img 1
portfolio img 2
portfolio img 2
portfolio img 2

Kapcsolati adatok

ELÉRHETŐSÉGEINK

Vegye fel a kapcsolatot velünk

info@fcskft.hu

Székhely: 1054 Budapest, Szabadság tér 7. /Bankcenter/